Меню
Закрити меню
Закрити

8.4.2022 Заява ТОВ "Порше Україна" щодо війни в Україні

ТОВ «Порше Україна», офіційний імпортер автомобілів брендів Volkswagen Легкові автомобілі, Volkswagen Комерційні автомобілі, Audi, SEAT та CUPRA в Україні, входить до складу Porsche Holding Salzburg, який є 100% дочірнім підприємством Volkswagen AG.

Весь концерн Volkswagen Group глибоко стурбований та збентежений через новини про війну в Україні та продовжує сподіватись на закінчення бойових дій та повернення до дипломатії. Компанії та співробітники Групи не можуть залишатися осторонь, саме тому були ухвалені наступні заходи з огляду на напад Росії на Україну:

  • Правління Volkswagen Group прийняло рішення про зупинку виробництва автомобілів в Росії до подальшого повідомлення. Цей захід застосовується до обох виробничих ділянок у Калузі та Нижньому Новгороді. Експорт автомобілів до Росії так само буде негайно призупинено. Більше деталей Ви знайдете за посиланням:

https://www.volkswagenag.com/en/news/2022/03/volkswagen-stops-production-of-vehicles-in-russia-and-suspends-e.html

  • Компанія активно долучилася до надання гуманітарної допомоги: в якості першого кроку правління Volkswagen Group вже переказало один мільйон євро як невідкладну допомогу UNO-Flüchtlingshilfe, німецькій агенції-партнера Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR). Загалом, сума невідкладної допомоги наданої Volkswagen AG становить близько 3.5 мільйонів євро, але це тільки початок. Більше деталей можна знайти тут:

https://www.volkswagenag.com/en/group/faqs-ukraine.html

  • Головним поточним пріоритетом ТОВ «Порше Україна» є безпека всіх членів команди. Компанія вже вжила особливих заходів задля підтримки українських співробітників та членів їх сімей, наприклад, компанія надає допомогу співробітникам та їх сім'ям, які знайшли прихисток в інших європейських країнах. Співробітники, як в Україні, так і за кордоном в інших європейських країнах, залучені до численних гуманітарних ініціатив.

Ми вдячні за Вашу довіру до наших брендів. Ми будемо продовжувати інформувати Вас щодо подальшого розвитку подій.

Керівництво ТОВ «Порше Україна».

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen