Меню
Закрити меню
Закрити

Офіційне звернення компанії "Порше Україна"

Офіційне звернення компанії "Порше Україна"

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

До адміністрації ТОВ «Порше Україна» звернулися клієнти з метою підтвердження або спростування проведення компанією ТОВ «Порше Україна» акцій, розіграшів тощо. Як приклад наведено акції з сайтів www.volkswagen-avto.com.ua, www.premium-grand.clan.su, www.volkswagen.fo.ua, www.premiumauto.com.ua, www.avtopalace.com.ua, www.carmax.com.ua, www.fidoauto.com.ua, www.ratecar.com.ua, www.shans.com.ua, www.imperialauto.com.ua, www.global-auto.com.ua, www.auto-pride.com.ua, www.aleksmotors.com.ua, www.nonstop-motors.com.ua, www.euromotors.com.ua, www.general-motors.com.ua, www.german-motors.com.ua, new-center.com.ua, www.dasauto-group.com.ua, www.volkswagen-group.com.ua, www.volkswagen-ukraine.com.ua, www.royal-motors.com.ua, www.automate.com.ua, www.autonation.com.ua, www.invest-tele.com.ua, www.vw-prestige.com.ua, www.volkswagen-prestige.com, www.vw-ukraine.com, www.euro-cash.com.ua, www.newcenter-ukr.com, www.activeservice-ua.com

 

Дані сайти містять інформацію про проведення «акції», призовим фондом у якій виступають автомобілі Volkswagen. Про перемогу в цій «акції» фізичні особи інформуються за допомогою смс-повідомлень. Для отримання «призу» (автомобіля або його грошового еквіваленту) пропонується надати свої персональні дані та сплатити відсоток державного податку від вартості автомобіля.

 

ТОВ «Порше Україна» застерігає клієнтів Volkswagen:

 

Вищенаведені сайти незаконно використовують торгову марку Volkswagen, порушують права інтелектуальної власності компанії Volkswagen AG. ТОВ «Порше Україна» не несе будь-якої відповідальності за інформацію, опубліковану на вищенаведених сайтах.

 

Не виключено, що така неправдива інформація може розміщуватися і на інших подібних сайтах. Будь ласка, зверніть увагу, що офіційними дилерами автомобілів Volkswagen в Україні є лише підприємства, вказані у наступному розділі - https://www.volkswagen.ua/dealer-search

 

Офіційні дилерські підприємства при проведенні акцій не розсилають Клієнтам смс-повідомлення про необхідність переказу грошових коштів. Всю інформацію щодо поточних акцій ТОВ «Порше Україна» радимо шукати в офіційних джерелах: на корпоративному сайті www.volkswagen.ua і на сайтах офіційних дилерів Volkswagen в Україні.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen