Меню
Закрити меню
Закрити

27.5.2021 Насамперед Люди

Volkswagen в Україні надає автомобілі для боротьби з голодом та закликає до відповідального споживання

 

Volkswagen - це глобальний бренд, який відомий у всьому світі не тільки як виробник надійних та високотехнологічних німецьких автомобілів, але і як соціально відповідальна компанія, яка вирішує важливі проблеми суспільства, акцентуючись на питанні захисту екології.

Volkswagen долучається до важливої соціальної ініціативи в Україні та надає 2 автомобілі в тимчасове користування волонтерам Благодійної організації Food Foundation UA для регулярного транспортування продуктових наборів людям, які опинилися в тяжких життєвих обставинах.

Благодійна організація Food Foundation UA є продовольчим банком їжі, який виконує важливу місію в Україні - боротьба з голодом, бідністю, мінімізація харчових відходів, а також закликає суспільство до відповідального споживання.

Неймовірно, але 3-5 тон продуктів утилізується в середньому одним великим продуктовим магазином щомісяця, а приблизно 30% відходів, які викидають українські родини - це продукти харчування. В той же час, за статистикою UNICEF, рівень бідності в Україні в 2021 році складає 51%.

  • Food Foundation UA співпрацює з великими продуктовими торгівельними мережами та компаніями-виробниками, отримуючи харчові продукти, строк дії яких незабаром збігатиме, або які не можуть бути реалізовані. Волонтери формують повноцінні продуктові набори, додаючи засоби особистої гігієни першої необхідності та передають їх представникам соціальних груп, що потребують продовольчої допомоги.

  • Команда фонду займається благодійністю вже сьомий рік, а залучення додаткових автомобілів безперечно допоможе охопити ще більше родин, що потребують підтримки й допомоги.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen